ANKARA / MAMAK - Mamak Ahmet Yesevi Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma programımızda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programımızda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen 2. Dönem 1. Deneme sınavında dereceye giren 5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerimizle okulumuzda Okul Müdürümüz Tuncay ÇALIŞKAN ve Okul Müdür Yardımcılarımız Süleyman ÖZTÜRK, Ayşe GÜL BAŞ ve Özkan BOZTEPE 'nin de katılımlarıyla öğle yemeği etkinliği düzenledik.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak, kitaplara ve yazarlara ilgilerini artırmak amacıyla Kütüphanecilik Kulübü planlı etkinlikleri kapsamında 04.03.2024 tarihinde Yazar Tolga Karaboğa ile kitap söyleşisi etkinliği düzenlenmiştir.

Ekm

1. Dönem 2. Ortak Sınavlar Konu Dağılım Tablosu İçin Aşağıda Listelenen Dersleri Seçiniz:

Ock

Okulumuzun su deposunun temizlik, bakım ve hijyen işlemleri yapılmıştır.

Ock

Mamak eTwinning Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Elif Özbek 'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. Yıldönümünde saygı ve minnetle anıyoruz

Kas

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuzda hafta sonları devam eden Basketbol kurslarımız devam ediyor.